Skip to content

Familia Vulturu

Familia Vulturu și clădirea deosebită de pe Calea Șerban Vodă 126 sau cum PSD-ul își răsplătește fruntașii: îi împroprietărește pe față.

Alina Vulturu

     Alina Vulturu este o tânără zâmbitoare și care se declară persoana de legătură a celor ce doresc „să închirieze spații într-o clădire deosebită de pe Șerban Vodă.” Din poza alăturată mesajului de închiriere, văd că îi place să joace golf, așa cum fac odraslele celor bogați în toate țările din lume. Ori, și mai probabil, are o slujbă bună, poate chiar două slujbe bune, în care, așa cum zic vecinii și prietenii din casa alăturată, Șerban Vodă 124, relațiile deosebite ale familiei nu ar fi contat câtuși de puțin, și astfel își poate satisface multe din capricii.

     Nu o cunosc pe Alina Vulturu și nu pot să ofer o judecată, dar îmi permit să fac câteva observații. Clădirea de care vorbește dânsa o cunosc foarte bine. Șerban Vodă 126, a fost pe vremuri proprietatea familiei mele de la care a fost naționalizată.

     Tatăl d-rei Alina (președinte/marketing director la Revitarom) este ing. Aurelian Vulturu, patron/administrator al societății de construcții Revitarom, o altă persoană cu relații extrem de deosebite, cum se vede și din adresa de sediu furnizată pe lista de contact din site-ul firmei: Intrarea Vulturu nr. 4, Sector 4, București. Ca fost candidat PDSR la Primăria Sectorului 4, numirea unei străzi după sine însuși nu pare să-i fi fost o mare dificultate.  Iar compania Revitarom, ca orice companie a unui fost candidat de Primărie, și-a aranjat la fel de ușor contractele de reparări de drumuri cu alte Primării și din portofoliul publicat se vede clar că nu le duce lipsa.

     În plus, împreună cu jurnalista Bianca Nae de la Antena 3, D-l Vulturu și întreaga familie au mai găsit încă o ocupație. Toți participă cu o răbdare infinită la instruirea și pregătirea pentru televiziune a două așa-zise petente, Marilena/Marinela Aksan de la Șerban Vodă 124 și Ioana Preda, care a locuit pe strada Valerian Prescurea 25. Aparițiile lor, foarte mediatizate de posturile portdrapel PSD, Antena 3 și România TV, îi servesc, în primul rând, fostului candidat Vulturu, îngrijorat că la o cercetare mai atentă, s-ar putea pierde clădirea obținută ca un favor pentru voturile cedate unui alt candidat la alegerile din 1996, clădire pe care, repet, familia sa a pus mâna pe hârtiile necesare numai prin fraudă.

     Doar accentuarea recentă a dominației PSD-ului asupra administrației Bucureștiului ar putea să-l mai ajute. Primăria Sectorului 4, unde d-l Vulturu aproape că a fost primar, susține că Șerban Vodă 124 mi-a fost retrocedată pe nedrept, și că ar trebui să se găsească în posesia Camerei de Comerț. Dar eu am bazat cererea mea de retrocedare exact pe faptul că Șerban Vodă 126, cealaltă clădire donată de bunicul meu, în exact aceleași condiții ca Șerban Vodă 124, a fost vândută cu mult înainte unui nelocatar (Vulturu), care a cumpărat un singur apartament, apoi, în câteva săptămâni, a cumpărat și celelalte apartamente pe o sumă infimă, punând mâna pe toată clădirea.

     Am cerut retrocedarea ambelor clădiri, e adevărat, dar am și justificat cererea cu probe. Donația cu scop nu a fost îndeplinită. Camera de Comerț, deși informată de donație (vezi restul blogului), nu a completat niciodată hârtiile de luare în posesie. Iată deci că Aurelian Vulturu, membru de marcă PSD, are toate drepturile și nici cel mai mic necaz. Eu sunt acuzat de impostură, ba aflu chiar că acest domn Vulturu este de fapt unul din organizatorii linșajului mediatic în ceea ce mă privește. Îmi este limpede că de la Șerban Vodă 126, el vrea să se extindă acum și la Șerban Vodă 124 (porțiunile de la mansardele ambelor clădiri comunicau oricum pe vremea bunicilor mei). Lucrările de comasare într-o singură clădire cu acces pe două străzi nu ar fi prea dificile.

SV126

     Aurelian Vulturu are legături directe în coaliția guvernamentală. Își poate permite să finanțeze plângeri false. Numele lui nu apare în presă niciodată, la fel cum nu apar vreodată nici numele premergătorilor săi în plângeri penale cu folos personal: fostul polițist Ene Nicolae, de la Șerban Vodă 76-78, și ocrotitorul acestuia, fostul comisar-șef, Călin Vicențiu Dan. Arestarea senatorului Cătălin Voicu și scandalul internațional WikiLeaks au pus capăt carierei fostului comisar-șef Dan. Pe moment, Aurelian Vulturu păstrează același zîmbet de mulțumire de sine, pe care îl afișase deja în 2006, în preajma alegerilor la primăria sectorului 4. Poate aceste rânduri să arunce mai multă lumină în direcția lui.

Screenshot 2015-05-12 20.32.19

Published inArticole publicate

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *