Skip to content

Lăsați morții în pace!

Pe 14 Mai 2015, România TV, în emisiunea  „România la Raport,” anunţă cu mare tam-tam existenţa unui nou site de informaţii, „un arbore genealogic unde abundă greşelile,” pe care l-aş fi creat eu. Numele acestui site, www.minciulescu.com, nu apare, deşi e singurul construit vreodată de mine (şi nici măcar treaba asta n-am reuşit să o fac de unul singur, doar că,  firesc, eu îl scriu).

În schimb, este pomenit Geni.com, un site comercial fără legătură cu mine, unde oricine poate introduce orice date: corecte, greşite sau deloc. De la construirea sa, Capela familiei nu ne-a ieşit din posesie vreodată, fiecare din noi păstrând accesul şi cheile, chiar şi atunci după ce am părăsit rând pe rând ţara.

Am nevoie oare de altcineva, la vârsta de 69 de ani, pentru a-mi reaminti datele de deces ale părinţilor? Am nevoie de România TV pentru mârşăvia asta? Chiar aşa disperat este acest post de televiziune încât nici pe morţi nu-i poate lăsa în pace?

Singura poză publicată de ei vreodată îmi identifică greşit tatăl, ba pune şi un cerc roşu în jurul capului unui domn brunet cu mustaţă, şi îl declară Dr. Iordan Şoimu Minciulescu. Tatăl meu nu avea mustaţă. Nici în poze, nici în viaţa adevărată.

Întrebaţi-i, vă rog, pe cei ce l-au cunoscut când trăia. Dar lăsaţi morţii-n pace!!!

capela_mormantTata

capela_mormantMama

Jos Ionescu

Published inUncategorized

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *