Skip to content

Mârșăvia lui Zară la România TV

Ovidiu Zară minte și manipulează cu acordul Andreei Crețulescu!

   În data de 14 mai 2015, în emisiunea România la Raport, difuzată pe România TV și moderată de „jurnalista” Andreea Cretulescu, Ovidiu Zară anunță „Breaking News” și că va face dezvăluiri „senzaționale”, cum face de altfel la fiecare emisiune în care apare. Odată dezvăluite, știrile sale, ne asigură el, vor încheia ancheta privind impostura mea pentru totdeauna. Dar, cu regularitate, aceste „dezvăluiri” sunt uitate apoi ca și cum nici nu ar fi existat vreodată. Ultima nemernicie pe care am văzut-o însă a fost joi, 14 mai, când el a prezentat în fața camerelor video Certificatul de Naștere al surorii mele în care apare numele ei de familie, din prima căsătorie a mamei noastre, Pantazoglu. La televizor nu se vede decât partea de sus a acelui Certificat de Naștere, ultimul rând vizibil de jos terminîndu-se, ironic, în cuvântul „justiție”. A acoperit cu degetele, mențiunea prin care se specifică schimbarea numelui surorii mele cu acordul Ministerului de Justiție: „Prin decizia NR 69092 a Ministerului Justiției, publicat în Monitorul Oficial NR 173/29.VII.1946, se acordă doamnei Sanda Anne – Marie Pantazoglu, născută la 15.V.1938, schimbarea numelui său de familie din Pantazoglu în acela de Minciulescu spre a se numi în viitor Sanda Anne-Marie Minciulescu.” Și așa și-a continuat de atunci viața sora mea, ca Sanda Minciulescu, prin școală și facultate, până la căsătorie.

Nu înțeleg cum „jurnalista” Andreea Crețulescu poate să permită ca într-o emisiune televizată să se desfășoare astfel de mizerii. Oare nu verifică înainte documentele pe care acest individ le flutură pe la televizor pentru a mai ieși din umbra eșecului? Sau e și ea părtașă la întregul act de manipulare coordonat de niște actori politici? Doamna Andreea Crețulescu, dacă vine acest Ovidiu Zară la dvs în emisiune și spune că nu sunteți Andreea Crețulescu, dvs îl credeți și îi acordați regim de Breaking News?!

   Atașez mai jos documentul care demonstrează că mințiți cu nerușinare și vă anunț că problematica va ajunge din nou pe masa Consiliulul Național al Audiovizualului și că voi sesiza autoritățile, pentru că ceea ce faceți voi în aceste emisiuni e deja de competența judecătorilor și a procurorilor.

Certificat_nastere_Sanda

Published inArticole publicatePresă

One Comment

  1. andrei andrei

    comentariu tarziu, dar obiectiv;
    Zara este un batut de soarta, se vede asta foarte clar; asemenea oameni sunt rai josnici, perfizi si CRETINI; (vezi DEX); Andreea Cretulescu sufera de depresii cretinoide la randul ei; se vede asta din comportamentul ei in direct la tv; psihiatrii inteleg ce spun; si cand doua asemenea specimene se intalnesc, intotdeauna iese o potlogarie;

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *